AVEO-Coaching programma

Individuele coaching is veelal werk gerelateerd of bevat een zingevingsvraag. Het gaat om een ontwikkelingsvraag.

Coachen bestaat uit gestructureerde en doelgerichte gesprekken in een samen afgesproken cyclus. Coachen is geen therapie en geen behandeling van klachten.
Als coach begeleid ik je op een interactieve manier. We gaan aan de slag met het verruimen van je bewustwording, waardoor er ruimte is voor persoonlijke groei. Je ontwikkelt en ziet nieuwe mogelijkheden, zodat je anders in werk- en privésituaties staat.

Ben je vaak aan het nadenken over wat je zou willen? Voel je je opgejaagd? Merk je een voortdurende teleurstelling? Gaat al je energie op aan andere dingen? Voel je je ongemakkelijk, angstig of boos? Wil je verder met je leven, maar voel je dat je door ‘iets’ wordt tegen gehouden? En je kunt niet zeggen wat?

Herken je jezelf in deze vragen…?
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als professioneel coach ben ik ST!R geregistreerd en vind jij in mij een onafhankelijke gesprekspartner. Ik werk met actieve oefeningen en methoden om je eigen mogelijkheden te creëren en bestaande patronen te doorbreken. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke groei. Door op een interactieve wijze en doelgericht te werken, ontstaat er een actief, dynamisch en resultaatgericht proces, zodat je weer zelfstandig verder kunt.
Tijdens onze gesprekken bied ik een veilige omgeving waar integriteit, onderling vertrouwen en gelijkwaardigheid een zeer belangrijk onderdeel van uitmaken.

Hoe ziet een individueel coachtraject eruit?

Dit is afhankelijk van de aard en intensiteit van de coachvraag.
Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 5 tot 8 gesprekken van 1,5 uur.
Aanvullend is er de mogelijkheid om een aantal extra gesprekken in te plannen.

Via e-mail of telefoon plannen we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, waarin we wederzijdse verwachtingen en onze werkwijze bespreken en vastleggen.

Preventief coachen

Coaching is een prima hulpmiddel om te gebruiken als je niet lekker in je vel zit en je heb voortdurend het gevoel hebt je eigen doelen niet te behalen. Om te voorkomen dat je overspannen, burn-out of depressief wordt, is coaching een goed middel om weer in je eigen kracht te komen.

Ontwikkelbudgetten

Binnen elk bedrijf en elke organisatie is het gebruikelijk dat je scholing en/of training volgt om bij te blijven in het vakgebied van jouw werkzaamheden. Hiervoor zijn scholings- en ontwikkelbudgetten beschikbaar. Op aanvraag bij je werkgever kun je daar gebruik van maken. Coaching met een duidelijk en haalbaar leerdoel is een persoonlijke ontwikkeling, waardoor jij jezelf verbetert en je skills vergroot. Het zorgt ervoor dat je duurzaam inzetbaar bent en blijft. Vraag er eens naar bij je manager!

Waar vinden de gesprekken plaats?

Afhankelijk van je eigen wensen en mogelijkheden.

 

  • In mijn gespreksruimte thuis. Deze ruimte biedt voldoende mogelijkheden om, naast onze gesprekken, ook oefeningen te kunnen doen.
  • We spreken af in een externe locatie.
  • Coaching on the job.
  • Bij jou thuis als je niet in staat bent om te reizen.
  • We maken een wandeling of laten samen de “hond” uit.

Als ik een coachruimte moet huren en/of meer dan 5 km moet reizen, breng ik de kosten hiervoor in rekening.

Individuele coaching

€75/per uur

Contact

Kennis maken met AVEO-Coaching? 

Het kennismakingsgesprek bied ik je gratis aan. Als we vervolgens besluiten een coachtraject te starten, hanteer ik een tarief van 75 Euro per uur (exclusief BTW).

Gratis intake gesprek

Geen therapie

Kortdurende sessies

Gestructureerde gesprekken

Activerende gespreksmodellen

Bent u geinteresseerd in wat wij bieden en
wilt u op de hoogte blijven?